Spørsmål og svar.(Risiko,hets)

Foto: Kim-Andre Myhre Hansen

Liten runde på hva slags spørsmål Kim har fått den siste tiden.

-Er det ikke risikabelt å satse i din alder?
Både ja og nei. Er du i dårlig form og har blitt mye skadet under tidligere kamper kunne det nok lønnet seg å kaste inn håndkle med tanke på at det kan bli mye større varige meen og du vil bruke lang tid på å komme deg igjen. Men er du i form og har fått lite skader under tidligere kamper er det ingen hindring. Man må jo rett og slett føle på kroppen selv.
-Det er jo slik i sport generelt at man skal helst ikke skal være god i noe eller oppnå noe bra. Opplever du mye hets?
Opplever litt hets ja. Eller småstikk som jeg kaller det. Men, jeg velger ikke å ta det innover meg. Man vet at i bunn grunn er dette oppbygd av sjalusi og av å ikke ha guts/evne nok til å jobbe for ting og oppnå noe selv.
-Tjener din manager mye penger på deg?
Nei, absolutt ikke. Hun skulle hatt så mye mer enn det hun får. På sikt håper vi at hun skal kunne få en god fortjeneste av det hun gjør for meg. Men i bunn og grunn gjør hun ikke dette for penger. Hun gjør det fordi hun brenner for dette selv og har lyst til å hjelpe meg.
-I forhold til alt dere legger ut daglig virker det som det går rimelig i ett. Klarer dere å ta vare på forholdet deres?
Ja vi gjør forsåvidt det, men merker jo at det blir mindre tid til oss alene samtidig som vi er mye sammen også. Vi jobber jo som ett team og hun prøver så godt det lar seg gjøre å være med på det som skjer. Det hadde kanskje blitt vanskeligere dersom hun ikke hadde vært en del av det og ikke hadde hatt verken tid eller interesse for å engasjere seg så mye.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg