Hva er hensikten?

Hvorfor gjør vi dette her? Så mye arbeid og slit istedenfor en helt vanlig jobb. Jeg skrev en gang ett innlegg om at jeg håper vi lykkes til slutt. At alt strev ikke var forgjeves.
Og man kan vel si at det absolutt ikke har vært forgjeves og at belønningen kommer sakte men sikkert nå. Jeg tror absolutt vi har klart å vise andre at det aldri er for seint. Vi får mer og og mer tilbakemeldinger om dette og det er det viktigste for oss! Det betyr så mye.
Vi har alltid hatt et mål om å vise at det ikke finnes begrensinger i forhold til at man har en familie osv. Det gjelder å legge en plan for
hvordan man kan løse dagligdagse oppgaver. Samarbeid fra morgen til kveld. Legge tilrette for hverandre. Ting tar tid men det gjelder å være tålmodig og aldri miste håpet. Når ting virker som tyngst er det alltid en lettere periode i vente. Hele tiden ha troa. Ikke en gang tenke tanken om at dette kommer aldri til å gå. For da går det ikke heller.
Det betyr noe hva du gjør og ønsker å oppnå. Gi aldri opp, uansett situasjon eller betingelser for å lykkes. Jobb hardt hver dag uten unntak og sett hele hjertet ditt inn i jobben så vil du alltid lykkes til slutt.
Kim er i følge sponsorer og følgere en flott rollemodell for mange.
Både for utøvere innen flere grener av sporten, men også for andre atleter.
Med den treningstrukturen, mindset og selvdisiplin er det nok mange som har noe å lære.Dessuten er han dyktig på å motivere, det ser man på tekstene han legger ut.
Til syvende og sist gjør vi dette for vår egen familie. Vi vil at ungene skal lære at hardt arbeid over tid alltid lønner seg. Vil man noe nok så er det mulighet for å lykkes og gjøre det umulige mulig. Lære de å se at det er fullt mulig å gå sine egne veier til tross for hva alle andre mener og sier.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg