Det blir noen tøffe uker fremover!

Foto: Focus Point AS

Ja, etter går’s dagens innlegg, er det lov å spøke litt. Det må være lov. Vi som kjenner han og folk lokalt klarer jo ikke å la være å spøke litt. For min del er vel det en måte å overleve på med en så offentlig ektemann. Men, det er jo faktisk blodig alvor dette her. Mye som skjer og mye som skal på plass nå. Denne uken kommer Kim og hans manager til å jobbe så svetten renner.

Som sagt har nye aktører meldt interesse og nå gjelder det å samle inn nok bilder, videoer og info om Kim som de skal med seg i vurderingen. Det er dører som vi aldri skulle tro ville åpne seg. Men, det kommer ikke av seg selv. Dette er betalingen for alt Kim har gjort for å promotere seg selv hele tiden. Han er flink og ligger ikke på latsiden derfor har han blitt lagt merke til. Det er noe folk ser og vil ha med seg i videre samarbeid.
Som jeg selv tenker, kan jeg bli så luta lei av folk som hele tiden legger ut typ 20 profilbilder av seg selv i løpet av en dag. ( Jeg overdriver litt nå). Eller legger ut oppdateringer om hvor flinke de har vært til å vaske eller bake. Hver sin interesse tenker jeg. Men hvis du har noe annet å tilby som vekker en annen interesse har det mye mer å si. Jeg vet jo også at folk som ikke interesserer seg i bloggen min blir dritt lei av at jeg legger ut den hele tiden. Men jeg vet at de som interesserer seg for den trykker seg gladelig inn. Alt har med interesse å gjøre.
Vi har enda ikke fått en eksakt dato for neste kamp. Og man må jo ta med i beregningen at det enda ikke vil være så store muligheter for å reise med tanke på denne corona krisen. Men ingenting står på vent her hjemme. Det jobbes på med vedlikehold av trening og alt annet.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg